Lehet egy kicsit másképp?

Lásd meg,szeresd meg!

Ciki a tartós párkapcsolat

Milyen érdekes is az ember.

Megtalál egy partnert , és egyből a hibákat keresi, mert úgymond "elvárásai" vannak, és arra nem gondol, hogy a másiknak is lehetnek. Pedig!

A tartós párkapcsolat ma nem "divat". Csúnya ezt kimondani, hogy ez is egy változó lett, nem pedig egy állandó érték.Pedig a hangsúly az állandóságon van!Ha igazán szeretünk valakit, akkor nem kérdés , hogy úgy szeretjük, ahogy van, az erényeivel és hibáival egyetemben , mert tökéletes az nincs ,az egy idea, amit kergethetünk ,de közben egy csomó szépről maradhatunk le.Az emberek, szeretnek nagyzolni, többet mutatni, pedig a valóság is lehet olyan szép,sőt szebb mint az álom, mert azt megéljük.

Tehát "ciki" a párkapcsolat?NEM.A ciki az az, hogy egy trendet követünk a mit a média sugároz ránk , és nem merjük felvállalni magunk lényét az igazat, hogy tetszik/nem tetszik az ember TÁRSAS LÉNY.

De változik a világ ,változunk mi is, és lehet annyi technikai csoda,de azon egyik sem tud segíteni, hogy egy szerető másik fél nélkül,ne érezzük magunkat magányosnak...

Mert a szeretet is tanulni kell!

Társat találni

avagy a szerelem vak,de én látok..

És a cikk- Klikk ide

Elgondolkoztató cikket találtam,ahogy bújtam a netet.Társkeresés.Milyen érdekes is a szó -társ ,keresés.Nem inkább partnerem?Cinkosom,akivel együtt vagyok?-Ahogy elolvastam még férfiként is ledöbbentem. Magamra ismertem.Igen, én is rengeteg elvárással indultam minden egyes kapcsolatnak, hogy milyen legyen ,pedig valójában nekem is elvárásaim vannak és mennyire nem is ismerem magam..De,nekem szerencsém van, mert tudok időt szakítani arra, hogy megtudjam milyen is vagyok.És te?Kedves olvasó,te ezzel hogy vagy? Vagy olyan bátor, hogy feltedd magadnak a nagy kérdést, hogy ismerem magam? Mert én feltettem és ráléptem egy olyan hosszú útra, amit úgy hívunk,önismeret. - Amit magamban szeretek azt másban szeretem-e?-

Mert az első és legfontosabb:"A takarítást mindig otthon kell kezdeni.."

A nemek és az önámítás

Minden nő az igazi férfira vágyik a hímre, aki partner, szerető,szexis roszfiú ha kell ,apa barát.
Ha szerencséje van megtalálja. Ráadásul van egy fantasztikus képességük, bármikor lehetnek a vonzóak, a férfi szív összetörői. Ezzel szemben az urak,háát. Vannak a szerencsés jóképűek  sármosak és a többiek. Ezek után nem sok az esély.Mert tegyük fel van-egy egyedülálló nő , aki  finom szenzuális érzékszerveivel, azonnal észreveszi ah a férfi egyedülálló, de nem nem az kell, hanem az elérhetetlen akiről érzi , hogy van valakije, de biztatja magát ,hogy nincs, vagy hogy megkaphatja. Mert az a férfi aki egyedülálló , azzal gond van az nem az igazi.. Kérdem én miért? Adunk lehetőséget, hogy megnyíljon, hogy megmutathassa magát, az értékeit? Nem . Közben nézzünk magunkba, mi sem vagyunk tökéletesek. Vagy mégis? Persze a szemük után menő férfiak is hibásak, mert ha a nő nem olyan szép, feltűnő, szexis, már  észre sem veszik. Na de hölgyeim és uraim! Akkor miért is csodálkozunk, hogy annyi szingli van? ! Pedig egyszerű a képlet: nyitottság, lehetőség adás. S lehet a varázs maholnap beköszön!
Sok sikert!kodo.jpg

2014\09\10 TomKa35

Szerelem első látásra......

Megoszlanak a vélemények, van olyan aki átélte és azt mondja igen,van.És aki még nem élte át?Számára felfoghatatlan ez a tény. És a valóság? A tudósok igazolták a jelenlétét , az egyszerűbb állatoknál, ugyan úgy mint az emszív.jpgbereknél. Ezek után mit is mondhatnék én egy szerű földi halandó?
"Szeretném átélni...."