Ciki a tartós párkapcsolat

Milyen érdekes is az ember.

Megtalál egy partnert , és egyből a hibákat keresi, mert úgymond "elvárásai" vannak, és arra nem gondol, hogy a másiknak is lehetnek. Pedig!

A tartós párkapcsolat ma nem "divat". Csúnya ezt kimondani, hogy ez is egy változó lett, nem pedig egy állandó érték.Pedig a hangsúly az állandóságon van!Ha igazán szeretünk valakit, akkor nem kérdés , hogy úgy szeretjük, ahogy van, az erényeivel és hibáival egyetemben , mert tökéletes az nincs ,az egy idea, amit kergethetünk ,de közben egy csomó szépről maradhatunk le.Az emberek, szeretnek nagyzolni, többet mutatni, pedig a valóság is lehet olyan szép,sőt szebb mint az álom, mert azt megéljük.

Tehát "ciki" a párkapcsolat?NEM.A ciki az az, hogy egy trendet követünk a mit a média sugároz ránk , és nem merjük felvállalni magunk lényét az igazat, hogy tetszik/nem tetszik az ember TÁRSAS LÉNY.

De változik a világ ,változunk mi is, és lehet annyi technikai csoda,de azon egyik sem tud segíteni, hogy egy szerető másik fél nélkül,ne érezzük magunkat magányosnak...

Mert a szeretet is tanulni kell!