Klub

 

Üdvözlöm kedves leendő klubtag!

 

Az alábbi  különböző klubtagsági szint között Ön is biztosan megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

 

Alap klubtagság

 

Kinek ajánljuk? 

 

Azoknak a párkeresőknek, akiknek fontos, hogy igényes, kulturált, valóban komoly párkapcsolatra vágyó társkeresőkkel  ismerkedjenek, továbbá, akik vállalják, hogy rövid bemutatásuk illusztrációval  megjelenjen a honlapunkonA diszkréció így is biztosított, kizárólag a regisztrált tagok tudják felvenni Önnel a kapcsolatot és természetesen csak abban az esetben, ha hozzájárul.

Menedzselt klubtagság

 

Kinek ajánljuk?

 

 Ha az Ön számára fontos a teljes diszkréció, de elfoglaltságából adódóan igényli az aktív háttérmunkát, (tag menedzselése, ajánlása, a számára potenciálisan jelölt társkeresőink felé) és szeretne mielőbb párra találni, feltétlen a Menedzselt Klubtagságot válassza.

Célzottan menedzseljük: ajánljuk az adatlapja (személyisége, igényei) figyelembevételével az Önnek szóba jöhető  társkeresőink felé, természetesen Ön választ. Teljes diszkréciót biztosítunk, csak annyi információt osztunk meg a jelöltekkel, amennyire felhatalmazást kapunk.

 

VIP klubtagság

 

Kinek ajánljuk?

 

Ha Ön elkötelezett a pártalálás mellett, ugyanakkor fontos hogy a társkeresés során teljes inkognitót biztosítsunk Önnek, feltétlenül  a VIP tagságot válassza.

Kiemelten dolgozunk azon, hogy megtalálja párját, így a partnerajánlásokban mindenkor prioritást élvez a többi klubtaggal szemben. Minden esetben Ön kapja meg először az, ajánlatokat. Lehetősége nyílik személyes konzultációkra az iroda vezetőjével, továbbá  betekintést kap a teljes aktuális aktív adatbázisba.